Vil være lys i mørket for andre i samme situation
At hun i dag – på trods af de mange tilbageslag undervejs – er lykkedes med at komme tilbage på fuld tid i sit lederjob, takker hun i høj grad sin arbejdsgiver, Danske Bank, for. Banken har støttet hende betingelsesløst under hele forløbet og sørgede for eksempel for, at der var en fungerende chef i hendes job, da hun efter 12 måneder var klar til at starte igen på nedsat tid, og indtil hun nogle måneder senere var helt klar til at genindtræde i sin gamle stilling.
»Danske Bank har været totalt genial. Min chef har hele tiden spurgt til, hvad jeg havde brug for, og hvad der skulle til for, at jeg kom godt tilbage. Strengt taget kunne de have fyret mig på grund af mit lange fravær, men de troede på mig hele vejen igennem. Det har bare gjort mig endnu mere motiveret for at komme tilbage og vise, at jeg var værd at vente på.«
Sanne Hadsund er godt bevidst om, at nogle måske vil se skævt til hende, fordi hun har haft ’noget med hovedet’. Men hun er ikke bange for, at det skal skade hendes videre karrieremuligheder. For hende er det meget mere vigtigt at få delt sin historie og dermed vise andre, der er ramt af langtidsfølger efter en hjernerystelse, at der er en vej tilbage efter en sådan skade.
»Det har fyldt vanvittigt meget i mit liv de sidste snart to år. Hvis jeg kan hjælpe bare én anden person, der er lige så desperat, som jeg har været til tider, til at tro på, at man godt kan få det bedre, så vil jeg blive meget glad,« siger Sanne Hadsund og tilføjer så:
»Jeg kunne selv rigtig godt have brugt at høre en fortælling med en silver lining, da jeg var allerlængst nede og frygtede, at jeg aldrig ville blive mig selv igen og tvivlede på, om jeg kunne komme tilbage i mit lederjob. Men jeg kunne kun finde deprimerende fortællinger om personer, der var endt på dagpenge og kontanthjælp, og som aldrig fik vristet sig fri fra det system igen. Ved selv at stå frem håber jeg, at andre vil se min historie som et lille lys i mørket.«