Hun bruger især friheden til at arbejde efter værdier, der, som Michael Uhrenholt også er inde på, giver arbejdsglæde.
»Det, at vi kan arbejde værdibaseret, betyder alting for mig. Jeg tror på, at vi faktisk leverer noget af værdi, og jeg kan se, at vi flytter kunder. Jeg har før prøvet at arbejde steder, der kun gik op i omsætning. Her kan jeg stå inde for det, vi leverer,« siger hun.
Endelig bruger hun friheden til at sætte lige præcis det hold, der gør det sjovt at gå på arbejde.
»Jeg kan ansætte dem, jeg vil: dem, der har evnerne og er med til at skabe den rigtige kultur, som gør det sjovt at arbejde. At der ikke står en ledelse og skal have en holdning til, hvem vi ansætter, det, synes jeg, er befriende,« siger Jytte Müller.
Hun understreger dog samtidig, at målene er lige så vigtige som råderummet.
»Jeg var tidligere marketingchef i en start-up, hvor der var alt for frie rammer. Målsætningerne var urealistiske, og det var totalt demotiverende. Her er der en butik at drive med målsætninger, som er superambitiøse, men til at nå, og så kan jeg fint arbejde med frie rammer,« siger hun.
Svært at sætte grænser
Det kunne lyde som den perfekte kombination, men der er eller kan være en bagside af medaljen, mener Michael Uhrenholt.
»For nogle ledere bliver denne her måde at målopfylde på grænseløs. De er på konstant og holder måske kun fri et par timer om dagen. Det flydende arbejdsliv er vildt godt, hvis du selv forstår at sætte grænserne, eller din arbejdsgiver kan hjælpe dig med det. Men en ung leder, som er enormt engageret og dedikeret, risikerer at brænde ud,« siger Michael Uhrenholt.
Ledernes undersøgelse kunne tyde på, at han har ret i, at stress er blevet en større udfordring.
37 procent af alle ledere siger i dag, at det er psykisk belastende at være leder, op fra 24 procent i 2011. For privatansatte ledere er andelen 36 procent, op fra 26 procent.